Inloggegevens vergeten?

Bezorgen en retour

Bezorgkosten

Uniek is Pasta Casa online op het gebied van bezorgkosten. Wij bezorgen uw bestelling namelijk gratis bij u thuis. We hanteren hierbij een minimum bestelbedrag van € 20,-, maar met ons uitgebreide assortiment hoeft dat zeker geen beperking te zijn.

Wilt u uw bestelling naar het buitenland versturen? Geen probleem! Pasta Casa online stuurt dagelijks pakketten naar veel landen binnen Europa. In uw winkelmandje kunt u een keuze maken naar welk land u uw pakket wilt laten versturen. De verzendkosten worden automatisch berekend met uw bestelling. Verzenden naar België kost u € 6,95.

Verpakken

Pasta Casa besteed veel aandacht aan het verpakken van uw bestelling. Wij hergebruiken zoveel mogelijk dozen die wij van onze leveranciers ontvangen. Al onze producten worden zorgvuldig verpakt, voor breekbare of kwetsbare producten maken wij gebruik van zeer stevig verpakkingsmateriaal van een bijzondere platte en strakke constructie. De doos wordt opgevuld met houtwol. Hierdoor komt breuk niet voor.

Verzenden

Zodra wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen, kunnen wij de bestelling gaan uitleveren. Omdat wij weten dat wachten helemaal niet leuk is, bezorgen wij onze producten binnen 1 werkdag bij u thuis (of op uw werk). We versturen al onze producten met TNT-post. Dat is wel zo veilig en vertrouwd. Mocht u niet thuis zijn, dan leveren we uw bestelling gewoon af bij uw buren. U kunt uw pakketje volgen via de track en trace van TNT.
Mocht er onverhoopt iets met de order aan de hand zijn, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op. Zorg er daarom altijd voor dat uw persoonsgegevens kloppen. Dit contact zal in veel gevallen per mail gaan.

Retouren

Zo modern als wij zijn, zo waarderen wij ook ouderwetse spelregels; dus voor alles wat u bij ons besteld geld gewoon de regel "niet goed, geld terug". Als een product uit onze webshop u niet bevalt, kunt u deze voorzien van de originele verpakking, binnen 7 werkdagen na ontvangst probleemloos aan ons retourneren. Meld uw retourzending vooraf altijd aan. Dat kan telefonisch maar makkelijker is dat via [email protected]. Indien er een gebrek is aan het product omschrijf dan duidelijk het gebrek en stuur indien mogelijk een foto mee zodat Pasta Casa het gebrek goed kan beoordelen en het netjes kan oplossen.

Vragen?

Wij helpen je graag

Telefoon: 023 - 549 25 06
E-mail: [email protected]

Onze geschenken

We hebben ze speciaal voor u samengesteld. Prachtige Italiaanse geschenken. Geschikt als kado, of natuurlijk als kerstpakket. Eenvoudig te bestellen via onze webshop.

  • Pasta Casa-pakket
  • Vers-pakket
  • Olie & azijn-pakket
  • Dolce-pakket
  • Limoncello-pakket
  • Servies-pakket

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle pakketten online.

Kookles & Clinic

Boek één van onze kookworkshops of clinics in de gezellige kookstudio van Pasta Casa te Santpoort Noord. Een aanrader voor iedere kookliefhebber. Benieuwd naar de agenda of planning?

Weekmenu

Vraag jij je regelmatig af wat je nu weer voor culinair hoogstandje op tafel moet zetten. Pasta Casa komt iedere week met een overheerlijk menu.

  • weekmenu gaat in op donderdag
  • geheel compleet
  • € 10,- voor 2 personen
  • Ingrediënten en recept

Benieuwd naar het weekmenu van deze week? Volg ons op facebook of kom naar onze winkel.

Onze partners

Pasta Casa is aangesloten bij of werkt samen met

TOP