Inloggegevens vergeten?

Kinderpartijtjes

shop2589600.images.kids koken 8Gezellig je verjaardag vieren in de Kookstudio van Pasta Casa? Vanaf maart 2012 is het eindelijk zo ver, onze kookstudio gaat open voor kinderpartijtjes. Geen koekhappen en zaklopen, maar met z'n allen op een professionele wijze koken, met verse ingrediënten aan de slag en op een professionele wijze de borden opmaken, serveren en bedienen. Kortom, Masterchef voor de toekomst.

Kies voor het menu van 7 tot 10 jaar of 10 +, zodat je altijd een uitdaging hebt voor de deelnemers. Vanaf 7 deelnemers verzorgen wij de gehele middag uw programma en de versnaperingen. Kosten zijn € 19.50 per persoon.

Een kinderpartijtje kan gereserveerd worden voor de woensdagmiddag, de vrijdagmiddag, of de zaterdagmiddag en duurt ongeveer 2,5 à 3 uur. We hanteren een minimale deelname van 7 koks in spé.

Alle kinderen krijgen na afloop de recepten mee naar huis. En misschien het junior masterchef diploma?

shop2589600.images.kids koken 3

Menu 1

Dit menu is geschikt voor onze jongste gasten. Natuurlijk begrijpen wij dat de ene jonge kok al vaker helpt in de keuken dan de andere. Dus voor iedere deelnemer zijn er straks op zijn of haar niveau leuke kook bezigheden te doen. Voor iedereen een leuke uitdaging en voor niemand te veel uitdaging !!!

Papa pomodori soep: traditionele Toscaanse tomatensoep met volgens de traditie oud brood.

Pizza maken: zelf het deeg maken,zelf de saus maken, en natuurlijk zelf de ingrediënten uitkiezen en de pizza beleggen, afbakken en klaar.

Tiramisu alla casa: dessert van het huis met lange vingers, een blijvende topper ook voor thuis.

Menu 2

Voor de iets gevorderde koks onder ons, met recepten die soms iets meer kookervaring vereisen.

Anti pasti: als voorgerecht een selectie van kleine hapjes, die onze jongen gasten zelf van een lijst uitzoeken, bijvoorbeeld een parma ham met balsamicio ui of gegrilde courget met kaas, of bladerdeeg met gehakt, kortom voor iedereen wat wils.

Pasta maken: zelf het deeg maken. Uitrollen en dan de vorm kiezen. Ook een Ravioli dus een gevulde pasta. gaan we maken en natuurlijk een zelfgemaakte saus.

Hemelse modder: het chocola dessert met een onvergetelijke smaak, leuk om te maken lekker om te eten.

MENU 3

High Tea Bubbel

Je maakt deze middag een tafel vol met heerlijke zoetigheden.

Eerst de lekkere hapjes maken en later de hapjes zoals het bij een high tea hoort "nuttigen" (dit is sjiek voor opeten). Dus een kookmiddag voor de zoetkouwen onder jullie.

Bij alle drie de keuzes verlaten de Junior Chefs natuurlijk onze kookstudio met recepten, diploma's en volle buiken.

Inschrijven

 

 

Vragen?

Wij helpen je graag

Telefoon: 023 - 549 25 06
E-mail: [email protected]

Onze geschenken

We hebben ze speciaal voor u samengesteld. Prachtige Italiaanse geschenken. Geschikt als kado, of natuurlijk als kerstpakket. Eenvoudig te bestellen via onze webshop.

  • Pasta Casa-pakket
  • Vers-pakket
  • Olie & azijn-pakket
  • Dolce-pakket
  • Limoncello-pakket
  • Servies-pakket

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle pakketten online.

Kookles & Clinic

Boek één van onze kookworkshops of clinics in de gezellige kookstudio van Pasta Casa te Santpoort Noord. Een aanrader voor iedere kookliefhebber. Benieuwd naar de agenda of planning?

Weekmenu

Vraag jij je regelmatig af wat je nu weer voor culinair hoogstandje op tafel moet zetten. Pasta Casa komt iedere week met een overheerlijk menu.

  • weekmenu gaat in op donderdag
  • geheel compleet
  • € 10,- voor 2 personen
  • Ingrediënten en recept

Benieuwd naar het weekmenu van deze week? Volg ons op facebook of kom naar onze winkel.

Onze partners

Pasta Casa is aangesloten bij of werkt samen met

TOP